Affiliate disclosure

Alle Italiaanse

Op deze website staan affiliate links, bijvoorbeeld naar de websites van bol.com en Amazon.nl. Als je via een van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een commissie. Dit betekent dat we als Amazon Associate verdienen met bepaalde aankopen ( qualifying purchases). Dit is een kleine vergoeding voor het doorsturen van onze bezoekers.

Affiliate disclaimer

In onze artikelen en op onze paginaโ€™s staan affiliate links. Wanneer je via รฉรฉn van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Op deze manier kunnen wij onze website draaiende houden en jullie blijven voorzien van (gratis) informatie. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe content. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

We zijn er trots op zo onpartijdig mogelijk te zijn. Als iets niet goed is, vertellen we het je. Als iets geweldig is, zullen we het je ook vertellen. Wij bieden geen garantie, alleen onze persoonlijke aanbevelingen.

Door deze website/tool te gebruiken, ga je akkoord met onze privacy beleid en disclaimer van de website.


Alle Italiaanse Nieuwsbrief

De Italiaanse specialiteiten van de maand in je inbox

Zoals ijs in de zomer of panettone met kerst. Maar ook levensstijl en gewoonten, en de betekenis van Italiaanse woorden.

Placeholder image

๐Ÿ‘‰ Het is gratis en je kunt je op elk moment afmelden

WhatsApp icon

Alle updates publiceren wij ook op ons nieuwe WhatsApp channel